Få optimal lydkvalitet og musikkglede, riktig tonehøyde gir mer glede!

Et piano er både en dyr, personlig og kjær investering. Skal du få optimal lydkvalitet og glede, er det nødvendig med profesjonell stemming og regelmessig vedlikehold. Jeg vet hva som skal til for at du skal få mest mulig glede av ditt instrument.

Reparasjon

Har du ødelagt en del av instrumentet ditt, som for eksempel en streng eller et hammerhode, kan jeg reparere dette for deg. Erstatningsdeler på lager til de aller fleste pianoer, det som ikke finnes kan lages.

Overhaling

Fungerer ikke pianoet som det skal, kan det være nødvendig med en delvis eller fullstendig overhaling innvendig og/eller utvendig. Selve restaureringsprosessen kan ta opptil et par måneder men vil fremstå som nytt.

Service

Regelmessig service og vedlikehold av piano -flygel er helt essensielt for å bevare instrumentets klang og lydkvalitet.

Regulering

Regulering av et piano eller flygel går ut på å justere instrumentets mekaniske egenskaper, som mekanikkregulering, hammere, filt,dybder på tangenter og en masse andre funksjoner som kan optimaliseres for best mulig brukervennlighet.

Intonering

Intonering går ut på å justere instrumentets hammerhode, slik at det får riktig form og spenst. Hyppig bruk fører til slitasje og harde hammere som igjen gjør at man kan oppleve urene toner og uønskede overtoner fra instrumentet. Jeg har kompetansen til å intonere ditt instrument for optimal lydkvalitet.

Noen av mine kunder: Berg Skole Oslo-Ruseløkka Skole Oslo- Sedsvoll Skole Dal-Nes Kirke Gran-St.Edmund Churc Oslo-Kulturkirken Jakob Oslo- Jeriko Skole Oslo - Cappelen Damm Oslo-Hartvig Nissen Skole++ Mange private kunder og institusjoner.

Stemming

Jeg utfører stemming av alle typer pianoer og flygeler. Et piano eller flygel må stemmes jevnlig alt etter bruk. 1-2 Ganger i året for private hjem og oftere på skoler kirker og offentlige plasseringer. Temperert stemming ( Equal Temperament)med utgangspunkt i kammertonen A4 440Hz- A442 Historiske temperamenter for eldre instrumenter og komposisjoner basert på 12 tone systemet utføres, bla annet Well Temperament-Young temperament-Werckmeister. 

 

Skriv tekst her

  • Private hjem-

  • Undervisnings instrument-

  • Kirker-Offentlig bruk-

  • Bruksfrekvens

VEDLIKEHOLD OG REPARASJON AV INSTRUMENT

Ønsker du å motta et pristilbud?

Ta gjerne kontakt for å avtale gratis befaring og motta et uforpliktende pristilbud på jobben.
Jeg ser frem til å høre fra deg!

Ta kontakt